Cégünkről

Ön elképzeli
MI megvalósítjuk

Innovatív tervezési megoldásokat alkalmazunk az emberek lakossági jólétének javítására és a munkahelyek sikerének elősegítésére! Minden csapatunk együttműködik ügyfeleinkkel!

Minden csapatunk együttműködik ügyfeleinkkel mindhárom irodánkban, amelyek Magyarországon található. Küldetésünk, hogy megvalósítsuk a kiemelkedő tervezési ötleteket és megoldásokat minden olyan projekthez, amelyen dolgozunk… A folyamat során gondosan egyesítjük az ügyfelek irányelveit, technikai lehetőségeit, valamint a környezetvédelmi kérdéseket. Az általunk szállított mérnöki és belsőépítészeti megoldások általában egy együttműködési folyamat után születnek.

szolgáltatásaink

Filózófiánk

Fontosabb eredményeink

Megvalósított
projektek

0
Befejezett Projekt
0
Díjak
0
Szakami évek
0
Elégedet ügyfelek
Csapat

A mi Csapatunk

A Korcso-Kő Kft az a cég, ahol biztos lehet házában és belső terében. Van egy szakembergárdánk, akik azon dolgoznak, hogy a legjobb szolgáltatást és kreatív megoldásokat nyújtsák Önnek. Örömmel fejezik be a legösszetettebb projekteket, és álmaik belsejét biztosítják Önnek!

Elérhetőségek

KAPCSOLAT felvétel

MOBIL: (+36)20-9733265
E-mail: info@korcsok-ko.hu
Cím: 5630 Békés, Fekete-Kőrös sor
Elérhetőségi idők:
Hétfő — Péntek 09:00 – 18:00


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/korcsokko/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277